Schoonmaak kantoren


Tijdens het werken heeft iedereen wel eens de behoefte om te snacken of iets te willen drinken. Kruimels, spetters en geknoeide koffie zijn onvermijdelijk. Dan is het wel zo fijn dat het bureau de volgende dag weer sprankelend schoon is.

(Horeca-) bedrijven


In de horeca is hygiëne prioriteit. In een keuken is het normaal dat er afvalresten op de grond in hoekjes, kiertjes en onder apperatuur belanden. Een goede schoonmaak is daarom van groot belang om besmetting te voorkomen. bron: Top 10 Hygiene Tips voor de Horeca. (n.d.). Geraadpleegd 4 april, 2017, from Horeca stichting Nederland: Hier!

Trappenhuizen en Gezamenlijke ruimtes


Het onderhoud van een trappenhuis en een gezamenlijke ruimte is meestal de verantwoordelijkheid van de bewoners of bedrijven die gezamenlijk gebruik maken hiervan. Afspreken wie wat doet, kan veel tijd en energie kosten.Bovendien kan dit voor problemen zorgen wanneer niet alle betrokkenen zich aan de gemaakte afspraken houden. Door een schoonmaakbedrijf in te schakelen kan dit worden voorkomen.

Kindercentra


De gezondheid en het  welzijn van kinderen hebben prioriteit. Naast een goede zorg is een schone en hygiënische werkplek van belang. Het zorgen voor kinderen is een dankbare taak, maar het kost ook veel  energie. Als je  daarna ook nog moet schoonmaken, kan dat gemakkelijk ten koste gaan van de kwaliteit van de schoonmaak. Door het schoonmaken uit te besteden aan een professioneel bedrijf bespaart men tijd en energie en bent u verzekerd van schone en hygiënische ruimten voor uw medewerkers en de aan u toevertrouwde kinderen. Maya Schoonmaakbedrijf houdt  bij de schoonmaak rekening met de kinderen. Zo worden  de Richtlijnen van het landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid (LCHV) - RIVM gehanteerd.

Woningen


Een woning onderscheidt zich doordat het een plek is waarin de bewoner zich kan terugtrekken na een lange werkdag of uitje. Het is de plek waar iemand tot rust kan komen en zich veilig voelt. Een schoon huis bevordert dat gevoel. Door de schoonmaak uit te besteden houdt men meer vrijetijd voor zichzelf over en hoeft er na een lange dag niet meer te worden schoongemaakt.